или

Запознайте се със 7-те най-странни мишки за компютър, измисляни някога

Компютърните мишки имат едно сигурно свойство – чупят се точно тогава, когато човек има най-много работа. Извън това обаче, при малко по-сериозно разравяне в интернет, човек може буквално да се замае от екстравагантните дизайни и форми на компютърни мишки, които съществуват. Потребителят kschang си е направил труда да изрови 7-те най-странни мишки, чиито снимки можете да видите тук (http://kschang.hubpages.com/hub/Weirdest-But-Functional-Computer-Mice-Ever). По-долу пък можете да прочетете нашите коментари и размисли по темата. Приятно четене.

  1. Gamepad Mouse

Погледната отстрани тази мишка изглежда като всяка друга. Ако сменим перспективата обаче от птичи поглед, ще видим, че има 7 бутона. Това обаче не е нищо, защото моделът Chameleon X1 има цели… 14 бутона + 2 странични.

  1. Touchpad Mouse

Представете си мишка издълбата в средата. Може да се използва идеално за поставка на рохки яйца, а също така и за прецизна навигация посредством тъчпад, вграден в самата мишка. Абсолютно нефункционален аксесоар. Фактът, че е разработен за азиатския пазар, вероятно трябва да ни говори достатъчно.

  1. Ring Mouse

Поредната трудно използваема от функционална гледна точка мишка, която идва във формата на… пръстен. От друга страна, чудесен аксесоар, ако искате да впечатлите онази геймърка дето всяка вечер ви сритва задника онлайн и ви е така легнала на сърцето.

  1. The Convertible Slim Mouse

Нещо като трансформърс на мишките. Разликата е, че нито става на лъскав автомобил, нито е робот, който иска да спаси/унищожи Земята. Снимка може да видите на посочения по-горе линк.

  1. Skype Phone Mouse

Най-накрая нещо яко. Сгъваема мишка, която с две бързи двежения се превръща в Skype телефон. Жестоко. Жалко, че не ползваме Skype телефония в офиса.

  1. Calculator Mouse

Ако искате да впечатлит счетоводителката си, задължително си купете такава мишка и демонстративно я носете със себе си всеки път, когато отивате до счетоводството. Чудесен подарък за второкласници, които точно са минали таблицата за умножение и им предстои контролно.

  1. Iris Scan Mouse

След като вече не е тайна за никого, че по света съществуват меко казано разнообразни модели мишки, защо пък да няма и такава, която има вграден четец на ирис. Да, точно така, скролирате, мърдате, забивате си мишката в окото и вече можете да влезете в онзи супер секретен сайт за възрастни.

 

 

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм