ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

В: Как да открия батерията, която търся?

О: Ако имате лаптоп, чиято батерия трябва да бъде подменена, има два начина да поръчате неин заместител:

1) изключете лаптопа си, извадете батерията и открийте нейния продуктов номер (вижте видеото отдолу). Запишете го и търсете резервна батерия, използвайки нашата специална търсачка за продуктови номера. 

2) използвайте нашата търсачка, в която въведете марката, модела и серията на устройството, за което търсите батерия. Например: Dell > Inspiron > 1525, Acer > Aspire > 5740. Ако не успеете да откриете батерията за вашия лаптоп, моля, свържете се с наш консултант, който с радост ще ви помогне.

В: Как да поръчам батерия за лаптоп?

О: След като намерите батерията за лаптоп, която търсите, поръчката става бързо и удобно. Регистрацията в сайта не е задължителна. Трябва само да попълните вашите имена, имейл, адрес и телефон. Ако всичко е попълнено коректно, ще получите два служебни имейла с информация за вашата поръчка. Ако е необходимо доуточняваме, наш служител ще се свърже с вас по телефон или имейл.

В: Как ще ми бъде доставена поръчката?

О: Вашата нова батерия ще ви бъде доставена на посочен от вас адрес чрез куриер в рамките на 1 работен ден след потвърждаване на поръчка. Ако артикулът, който търсите, не е в наличност, Вие ще получите индивидуално предложение за доставка, която ще бъде осъществена в рамките на по-дълъг период от време.

В: Как ще платя за моята нова батерия за лаптоп?

О: Плащането се извършва при получаване чрез наложен платеж, по банков път или чрез системите за електронни разплащания ePay.bg и PayPal.com.

В: Каква е гаранцията, която получавам при покупка?

О: Всяка батерия за лаптоп, закупена от интернет магазина BaterryLand.bg, има 12 месеца търговска гаранция. Гаранцията покрива всички дефекти, възникнали при правилно ползване на продукта (внезапно изключване на устройството, невъзможност за зареждане, неестествено бърза загуба на капацитет). При съмнение, че вашата батерия не работи добре, вие можете да ни я изпратите за проверка. Ако установим, че действително има дефект, продуктът ще бъде заменен в рамките на 30 дни. 

В: Мога ли да върна закупена от BatteryLand стока?

О: Всеки продукт, закупен от BatteryLand.bg, може да бъде върнат в рамките на 14 дни, без клиентът да дължи обяснение за своите мотиви.  

В: Мога ли да поръчам батерия, които не откривам в сайта BatteryLand.bg?

О: Да. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите имейл с модела на своя лаптоп или друго мобилно устройство на office@batteryland.bg и да посочите своите координати. След това наш служител ще се свърже с вас, за да ви предложи нашата оферта за артикула, който търсите.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм