ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /F.A.Q./

В: Какво е BatteryLand.bg?

О: BatteryLand.bg е онлайн магазин, специализиран в продажбата на батерии за лаптоп. Интернет домейнът и търговската марка BatteryLand.bg са собственост на фирма „НИКАС-ЕМ“ ООД. Нашето желание е да бъдем водещият интернет магазин за лаптоп батерии в България и региона.

Всички батерии, които могат да бъдат закупени от BatteryLand.bg, са висококачествени и на достъпни цени. Магазинът предлага, както оригинални батерии, така и заместители. Те са произведени по лиценз на оригиналните батерии и са напълно съвместими с моделите, за които са предназначени.

В: Как да разбера коя е батерията за моя лаптоп?

О: Ако имате лаптоп, чиято батерия трябва да бъде подменена, има два начина да поръчате неин заместител:

- изключете лаптопа си, извадете батерията и открийте нейния продуктов номер. Запишете го и търсете резервна батерия, използвайки нашата специална търсачка за продуктови номера.

- по-лесният начин да намерите заместител на вашата стара лаптоп батерия е като търсите не по номера на самата батерия, а по модела и серията на вашия лаптоп. За целта най-добре използвайте нашата търсачка, която ще видите при отваряне на www.batteryland.bg.

В: Как да открия батерията, която търся?

О: Искате да закупите нова батерия за своя лаптоп, но не можете да се ориентирате в морето от модели, серии и номера? Най-лесният начин да попаднете на правилната батерия е да използвате нашата търсачка, в която да въведете марката, модела и серията на устройството, за което търсите батерия. Например: Dell > Inspiron > 1525, Acer > Aspire > 5740.

Ако не успеете да откриете батерията за вашия лаптоп, моля, свържете се с наш консултант, който с радост ще ви помогне.

В: Как да поръчам батерия за лаптоп?

О: След като намерите батерията за лаптоп, която търсите, поръчката става бързо и удобно. Регистрацията в сайта не е задължителна. Трябва само да попълните вашите имена, имейл, адрес и телефон. Ако всичко е попълнено коректно, ще получите два служебни имейла с информация за вашата поръчка. Ако е необходимо доуточняваме, наш служител ще се свърже с вас по телефон или имейл.

В: Как ще ми бъде доставена поръчката?

О: Вашата нова батерия ще ви бъде доставена на посочен от вас адрес чрез куриер в рамките на 1 работен ден след потвърждаване на поръчка. Ако артикулът, който търсите, не е в наличност, Вие ще получите индивидуално предложение за доставка, която ще бъде осъществена в рамките на по-дълъг период от време.

В: Как ще платя за моята нова батерия за лаптоп?

О: Плащането се извършва при получаване чрез наложен платеж, по банков път или чрез системите за електронни разплащания ePay.bg и PayPal.com.

В: Каква е гаранцията, която получавам при покупка?

О: Всяка батерия за лаптоп, закупена от интернет магазина BaterryLand.bg, има гаранция в размер на 12 (дванадесет) месеца. Гаранцията започва да тече от деня на изпращане на продукта. Гаранцията покрива всички дефекти, възникнали при правилно ползване на продукта (внезапно изключване на устройството, невъзможност за зареждане, неестествено бърза загуба на капацитет – загуба над 40% след първия месец на използване). При съмнение, че вашата батерия не работи добре, вие можете да ни я изпратите за проверка. Ако установим, че действително има дефект, продуктът ще бъде заменен в рамките на 30 дни. Разходите по транспорт, ако има такива, са за сметка на клиента.

В: Мога ли да върна закупена от BatteryLand стока?

О: Всеки продукт, закупен от BatteryLand.bg, може да бъде върнат в рамките на 14 дни, без клиентът да дължи обяснение за своите мотиви. Сумата за покупката на върнатия артикул ще бъде възстановена на 100%. 

В: Мога ли да поръчам батерия, които не откривам в сайта BatteryLand.bg?

О: Да. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите имейл с модела на своя лаптоп или друго мобилно устройство на office@batteryland.bg и да посочите своите координати. След това наш служител ще се свърже с вас, за да ви предложи нашата оферта за артикула, който търсите.