ИНФОРМАЦИЯ: ЦЕНИ

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

Не можем и не искаме да твърдим, че тук ще откриете най-ниските цени.

Можем и твърдим обаче, че в BatteryLand.bg ще откриете най-доброто съотношение между цена, качество на продукта и коректно обслужване.

Затова искаме да споделим кои са важните за нас неща и как ценообразуваме.

1) На първо място е качеството. С него не правим компромис. Гарантираме, че ако поръчате батерия от 4400 mAh, тя ще бъде наистина толкова. На много други места ще откриете батерии с по-висок капацитет (5200 mAh) на близка или по-ниска от нашите цени за 4400 mAh. Това е така, защото производителите нямат нищо против да слагат етикети по желание на клиента, които не е задължително да отговарят на реалните характеристики на продукта… А някои търговци нямат нищо против да продават каквото им попадне. Ние не сме от тях.

2) На второ място е времето. Въпреки че много харесваме бизнеса си, осъзнаваме, че покупката на батерия за лаптоп не е най-вълнуващото преживяване, което може да има човек. Затова ние сме се постарали тя да става по възможно най-лесния и удобен за вас начин. Предоставяме цялата необходима информация и инструменти за бърза поръчка и доставка. Стараем се да пестим вашето и нашето време.

3) Обичаме позитивните хора. Наречете ни идеалисти, но обичаме хората да са усмихнати и доволни. Особено, когато тези хора са наши клиенти. Затова се стараем Вашето преживяване в рамките на Batteryland.bg да бъде приятно и ненатоварващо. Надяваме се да успяваме. Ако не ни вярвате, заповядайте в нашия офис и се уверете. Кафето не винаги е топло, но за сметка на това е от сърце.